Liikuntaedulla maksaminen

Meillä käyvät: Smartum-maksutavat, e-passi, Edenred-virike -maksutavat. Otamme myös seteleitä edelleen vastaan.

Huom. kaikissa liikuntaeduissa voit maksaa myös etänä edun sovelluksen kautta. Toimi silloin näin:

- lataa sovellus puhelimeesi

- etsi paikka SILTA JOOGA PILATES (sekä Sillan että Proud Pilateksen asiakkaat)

- syötä sen kortin summa, jonka haluat. Katso hinnat täältä.

- vahvista maksu

- saamme maksustasi automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle varauspalvelutilillesi eli käy luomassa tili ao. painikkeen kautta varaaheti-palveluun.

Jos sinulla on fyysisiä seteleitä (Smartum, Edenred), sinun pitää tulla paikan päälle tuomaan setelit ja syötämme sinulle kortin paikan päällä. Meilaa meille, jos näin ja sovitaan aika, jolloin pääset paikalle.

Huom. liikuntaedulla maksaessa summa pitää muuttaa heti joksikin Sillan kortiksi eli et voi jättää rahaa "pankkiin" tulevaisuutta varten. Eli jos maksat edulla, ota meihin yhteys ja kerro, millaisen kortin haluat. Kortin voimassaoloaika alkaa maksusta / kun edellinen korttisi päättyy / kauden alussa.

Mikäli et aloita korttisi käyttöä ja se jää käyttämättä voimassaoloajan aikana, emme ole velvollisia korvaamaan korttia tai pidentämään sen voimassaoloaikaa.

Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosalle lähetämme maksulinkin sähköpostiisi (tarkista myös roskapostit) ja voit maksaa sen luottokortilla kotoa, minkä jälkeen syötämme tuntikortin luomallesi tilille varaaheti-palveluun. Sinun ei tarvitse välittää, vaikka jokin sovellus sanoo maksun olevan voimassa vain 15 minuuttia. Kun olet vahvistanut maksun, se menee etutililtäsi ja siirtyy meille.

Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!