PROUD PILATES OPETTAJAT

Kaikki opettajamme ovat ammattilaisia ja opettavat myös englanniksi.

Tuula 

Omistaja/opettaja (suomi, englanti)

Tuula on uteliaasti uutta oppimassa ja ihmisten kanssa viihtyvä jooga-, pilates- ja barreopettaja, Sillan perustaja ja Sillan sekä Proud Pilateksen omistaja. Hän on myös kahden täysi-ikäisen ihanan naisen äiti, pienen kääpiömäyräkoiran onnellinen palvelija sekä pitkän uran globaalissa liike-elämässä tehnyt MBA.

Tuulan liikuntatausta on pääasiassa jazztanssissa, mutta monenlainen liikunta on aina ollut läsnä hänen elämässään. 

Tuula on PilatesHealth-ohjaaja Suomen terveysliikuntainstituutista ja on suorittanut Pilates-ohjaaja- ja laitepilates -syvennyskoulutukset Somatic Studiossa ja Heikki Lempiäisen johdolla. Hän on myös sertifioitu jooga- ja barreopettaja. Tällä hetkellä Tuula harjoittelee ja opiskelee klassista pilatesta Kati Pylkkäsen (Aitopilates) johdolla. Tuulan kiinnostuksen kohde on ihmiskeho ja anatomia, joten hän kouluttaa itseään jatkuvasti myös anatomian alalla. 

"Sanat eivät voi kuvailla pilateksen vaikutusta kehoon. Sinun täytyy vain kokeilla sitä itse. Voin sanoa tämän omasta kokemuksestani, koska näen eron omassa kehossani, kun aloin harjoitella pilatesta säännöllisesti. En ole koskaan ollut niin vahva ja joustava kuin nyt. Myös eri elämänvaiheet saattavat vaatia erilaista liikettä. Tervetuloa tunneilleni Proud Pilates ja Silta -studioille!"

Ulla

Opettaja (suomi, englanti)

Ulla on sinua lempeän määrätietoisesti ohjaava pilates ammattilainen vankalla kokemuksella. Alan vaihtajana Ulla vaihtoi työkuviot täysin v. 2004 lähtiessään opiskelemaan erilaisia kehonhallintamenetelmiä kouluttautuen ensin Method Putkisto-ohjaajaksi vuonna 2004 ja siitä jatkaen pilatesohjaaja-opintojen pariin ensin mattopilates v. 2006 ja laitepilates v. 2011. Samalla Ulla suoritti fysioterapian aineopintoja sekä liikuntalääketieteen opintoja. Ulla on toiminut myös Somatic Studiolla kouluttajana pilatesohjaajille ja muille liikunnan ammattilaisille vuosina 2011-2019.

Ullan pilatesohjaajuuteen vahvasti vaikuttaneet henkilöt ovat Pilates opettaja, Alexander tekniikan opettaja Mitsi Pippa ( 1958-2015), jonka kellosepän tarkasta ohjauksesta ja opetuksesta hän sai nauttia monta vuotta, sekä Jennifer Stacey M.S (1963-2021) Pilates second generation teacher's teacher, exercise physiologist/biomechanist, jonka lukuisiiin koulutuksiin Ullalla on ollut ilo osallistua ja tietysti monet muut kouluttajat, kollegat ja ennen kaikkea asiakkaat, joita opettaessa Ulla on oppinut itsekin koko ajan. Omassa ohjauksessaan Ulla tukeutuu alkuperäisiin liikkeisiin ja liikejärjestyksiin variaatinoineeen, mutta opiskelee myös aktiivisesti mitä uutta tietoa liikkumisesta ja ihmiskehosta on saatavilla ja huomioi sen ohjauksessaan. 

Anna-Mari 

Opettaja (suomi, englanti)

Anna-Mari on etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoella syntynyt pilatesohjaaja, pianopedagogi ja musiikin maisteri. Pilates-menetelmä on ollut eri muodoissaan tärkeä osa Anna-Marin elämää yli kymmenen vuoden ajan.

Anna-Mari valmistui SomaticPilates -ohjaajaksi Somatic Centeristä 2018, ja hän on Suomen pilatesyhdistyksen jäsen. Työkalupakkiaan täydentävän Reformer -laiteohjaajakoulutuksen hän on suorittanut keväällä 2022 Heikki Lempiäisen johdolla.

Anna-Mari on luonteeltaan intensiivinen ja utelias oppija. Hän pyrkii hahmottamaan virtaavaa liikettä, sen hallintaa ja estetiikkaa pitäen sitä tärkeänä osana tasapainoista, hyvää elämää. Pitkä kokemus pedagogin työstä musiikin saralla tuo pilatesohjaukseen ja kehonhallintaan monitahoista vuoropuhelua. Anna-Mari nauttii erilaisten ilmiöiden sanoittamisesta ja antaakin ohjatessaan usein ajatuksen ja mielikuvituksen virrata.

Anna-Mari: "Pilates-menetelmän harjoittaminen juurruttaa sekä vakauttaa kehoa ja mieltä niin työssä kuin arjessa. Hallittu ja keskittynyt liike tuo voimaa, notkeutta sekä hyvän olon."

Anna

Opettaja (englanti, italia, ranska, suomi)

Anna on erittäin kokenut ja liikunnalle omistautunut alan ammattilainen, joka on erikoistunut sekä Pilatekseen että Gyrotoniciin. Anna on lähtöisin Italiasta, mutta on asunut vuosia eri puolella Eurooppaa. Hänen tunnillaan voi kuulla englantia, italiaa, ranskaa sekä myös hieman suomea!

Yli 18 vuoden kokemuksella opettamisesta hän luotsaa asiakkaita asiantuntemuksella ja vahvalla otteella. Hänellä on myös craniosacraali -sertifikaatti.

Annalla on pitkä tanssitausta. Hän työskenteli 20 vuoden ajan useissa tanssiryhmissä ympäri Eurooppaa ja myös mm. Suomessa ja nyt hän on iloinen palatessaan Suomeen.

Useiden loukkaantumisten jälkeen Anna on kokenut omakohtaisesti, kuinka tehokkaita Pilates ja Gyrotonic ovat harjoituksina sekä kuntoutumisessa. Hänellä on työkalut harjoitukseen, jolla voidaan ennaltaehkäistä vammoja sekä tarvittaessa kuntouttaa. Anna onkin loistava opettaja "Laitepilatesta tanssijoille" -tunnilla, koska hän tietää, mitä haasteita erityisesti tanssijat kohtaavat työssään.

Annalla on vahva anatomian tuntemus, joten hän osaa "lukea" kehoja, havaita fyysiset ongelmat ja räätälöidä harjoituksia vastaamaan kunkin henkilökohtaisia tarpeita. Annalla ei ole vain sertifiointia ja kokemusta, vaan hän on myös kannustava, mielikuvitusrikas ja intohimoinen työssään. Liity Annan seuraan, koe Pilateksen voima ja huomaat olevasi vahvempi, tasapainoisempi ja terveempi.

Taika

Opettaja (suomi, englanti)

Taika on nuori, energinen, ja kannustava pilatesohjaaja, joka edustaa nuorempaa sukupolvea. Hän aloitti Klassisen pilateksen 3 vuotta sitten ja valmistui ohjaajaksi Nina Saarisen kouluttamana Pilates Circle -studiolla. Nuoresta iästä huolimatta Taikalla on vahva osaaminen ja ote opettajuuteen - hän osaa todella  erottaa pilateksen olennaisen ytimen ja vielä sanoittaa sen sujuvasti tunneilla.

Taika täydentää koulutustaan Uno Pilates Zurich - Principle of Guidance 2024 - Miguel Silvan ja Dominique Bandin opissa Sveitsissä.

Taikan mielestä kehossa on upeinta se, mitä vahvalla ja terveellä keholla voidaan tehdä, ei se, miltä keho näyttää. Hänelle pilates on yhtä paljon mielen että kehon harjoitus, joka puhdistaa ja tasaa ajatukset ja että pilates sopii kaikille ikää tai sukupuolta katsomatta.

Taika on myös kahden ihanan mäyräkoiran äiti eli Proudissa on nyt 3 opettajaa, joilla on mäyräkoira!


MIKÄ ON PROUD PILATES?

Olemme klassinen Pilates-studio ja kunnioitamme alkuperäistä menetelmää, mutta rennolla otteella!

Kaikki, mitä teemme, pohjautuu voimakkaasti Joseph Pilates'in työhön - mutta olemme studio, jolla on intohimoinen draivi oppimiseen - ja sen ohella monesti myös hyvin hauskaa!

AIKATAULUMME

Löydät aikataulumme täältä.

MIKÄ ON TARINAMME?

Proud Pilates aloitti Johannan perustamana vuonna 2019. Kesällä 2022 tapahtui omistajanvaihto, kun Tuula astui studion hallintaan mahtavan opettajatiimin kanssa. 

Nyt kaksi eri studiota tarjoaa sinulle laajan tuntivalikoiman. Korttisi on siis voimassa Proud Pilates-  ja Lauttasaaren SILTA JOOGA PILATES -studiolla. SILLASSA on tarjolla laaja valikoima pilatesta (moderneilla Balanced Body Allegro reformereilla, EXO-tuoleilla ja hyppylaudoilla) sekä mattopilatesta, joogaa ja barrea. Järjestämme myös joogaretriittejä ja muita erikoistunteja. Käy katsomassa nettisivut joogakoulusilta.com

Toivomme, että voimme tarjota sinulle hauskoja ja hikisiä tunteja, joten tervetuloa fantastiseen yhteisöömme Punavuoreen ja Lauttasaareen!

MISSÄ OLEMME?

Proud Pilates sijaitsee Etelä-Helsingissä Punavuoren sydämessä.

Studion osoite on Merimiehenkatu 29, Helsinki. Kävele kaksoismetalliovien läpi, ramppia pitkin sisäpihalle ja paina ovikelloa. Avaamme oven ylhäältä ja voit kävellä luoksemme 3. kerrokseen.

SILTA JOOGA PILATES studio sijaitsee Lauttasaaren sydämessä Länsi-Helsingissä. Olemme 1 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta ja studion edessä on ilmainen parkkipaikka. Osoite on Tallbergin puistotie 7.  www.joogakoulusilta.com

MIKSI YLPEÄ?

10 sanalla?

Hauskaa. Kiinnostava. Intohimoinen. Perinteinen. Energinen. Dynaaminen. Voimakas. Terapeuttinen. Vahva. Sitoutunut.