Osta ja varaa

Jos et ole tehnyt laitepilatesta aiemmin, aloitus tehdään aina intron kautta. Jos taas olet jo tuttu laitepilateksen kanssa, voit ostaa suoraan jonkin prepaid-kortin studiollemme ja varata tunnin.

Osta siis "Laitepilates intro" prepaid-kortti ja varaa valitsemasi tunti verkossa alla olevan varausjärjestelmän avulla. Varaus ei ole mahdollista, ellei sinulla ole voimassa olevaa prepaid-korttia.

Katso hinnat hinnastosta.

NYT TARJOUS - tämä tarjous on voimassa vain 5.3. asti: Hyvitämme introtunnin hinnan sinulle, kun ostat 5 kerran kortin tullessasi introon. Etusi on siis 49€! (5xkortti 145€ - 49€ = maksettavaa jää 96€). Osta siis Laitepilates intro -prepaidkortti varauspalvelusta (linkki alla) ja varaa paikka. Etu koskee vain Proud Pilates -studiolla järjestettäviä introja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Tämän tarjouksen jälkeen seuraava korttisi voi olla 1 / 5 / 10 /15 kerran tai 5+5 barre/laitepilates kortti. Et voi siis ostaa ensikertalaisen 4 kerran korttia käytettyäsi tämän tarjouksen.

Huomaa, että meillä on tiukka 12 tunnin peruutusehto. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme. Jos tunti on täynnä, kannattaa aina mennä jonoon. Saat tiedon vapautuneesta paikasta viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua.

Tunti on englanninkielinen, jos paikalla on muita kuin suomenkielisiä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

SEURAAVAT RYHMÄINTROT:

5.3. klo 19.45-20.50

Tarkista aina varaustilanne varauspalvelusta. Jos intro on jo täynnä, tervetuloa seuraavaan introon tai voit halutessasi varata myös yksityisintron (joko yksin tai vaikka kaverin kanssa duona). Pidämme ryhmäintroja noin 2-3 viikon välein.